keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Wir sind jung und wir sind frei, wir sind wertvoll und nicht allein.

Mä alan oikeesti innostumaan ihan hirveesti täst reissusta. Yhessä vaiheessa aattelin etten halua edes lähtee enää. Lueskelin tossa mun tulevan isäntäperheen lähettämiä maileja, mun perheellä on niin paljon ideoita mitä voidaan touhuta.  Ensimmäisenä viikonloppuna me lähdetään vissiin joko Stuttgartiin, Frankfurtiin tai Ranskan puolelle Alsace-nimiselle alueelle Sveitsin ja Saksan rajalle. Saksaks se paikka on Elsass. Käännyn kyl varmaan Stuttgartin tai Ranskan puolelle, jää kuitenki siitä Frankfurtin lentokentältä niin hirveet traumat ku eksyn sen tuhat kertaa siellä.. :D 

 Frankfurtin lentokenttä. Miettikää miten isoja noi koneet on ja miten 
isolta toi rakennus näyttää silti siinä vieressä..


Frankfurt Am Main


Stuttgart

Elsass

Odotan kans hirveesti, että nään mun saksalaisia kavereita, Paulin ja Markuksen. Tutustuttiin viime elokuussa Berliinissä, ku oltiin samassa hostellissa. Paul asuu parin tunnin matkan päässä Neulußheimista, Markuksella taitaa olla hiukan reilu tunti matkaa, mut tulevat kuulemma yhdessä sitte. Kovasti kovasti odotan! Sen takia mä itseasias hainki Baden-Württembergiin ensimmäisenä vaihtoehtona, koska aattelin että ois mahollisuus nähdä näitä ihmisiä sitte. Siitä en oo viel ees maininnu, että mun naapurissa on mun ikänen tyttö Anna, hirmusti ootan et häneenki saa tutustua.

 Paul, minä, Markus, Chris ja Mygiiii

Karmivint on vaan se koulu, johon joudun menee niin etten tunne sieltä ketään. Mut toisaalta, ulkomail ihmiset on niin paljon sosiaalisempia niin tuskimpa siel nyt yksin joutuu olemaan :D Ja Steffi koittaa ettiä jonkun joka tulis sinne mun kanssa ekana päivänä, ja sanos että varmasti löytyy joku, joten keine Panik. Koulu on Hockenheimissa, Carl-Friedrich-Gauss-Gymnasium nimeltänsä. Onneks se ei oo mikään überiso lukio, koska se olis kamala shokki mulle ku käyn lukiota jossa on about 210 oppilasta. :D

Aloitin kans pakkaamisen, hitaasti mutta varmasti! ;D

♥: Anni

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Halte durch

Huhhuh. Ylppäritapaamisesta selvitty suht kunnialla, kauheel vaival minä aamu-uninen heräsin tänään varttia yli kymmenen tekemään tehtäviä, ja sainki ne jotenkuten väsättyä. Kameralaturin tiimoilta; SE TULI TÄNÄÄN! Ja tilasin eilen päivällä puol yhden aikoihi, aikamoista mun mielestä kun on tottunut et netistä tilaamalla joutuu odottamaan iäisyyksiä. Piti lähteä Ritsonin kans postilaatikolla käymään mut iskä tuliki ajoissa kotiin ja toi postin. Oon ihan superilonen nyt, koska luulin etten voi ottaa ollenkaan kameraa mukaan.

Ditte 7kk

Tänään tai huomenna ois suunnitteilla kauppareissu, et saisin vihdoinkin kaiken tarvittavan kasaan edes jossain määrin. En vaan tiedä yhtään mitä ton pituselle reissulle pakkais, tai lähinnä et paljonko ottaa esimerkiks vaatteita mukaan. Ajattelin, etten ota paljoa, tai mitään perusvaatteita kummempaa, kun ostan sieltä kuitenkin. Mut mitäs jos en pääse vaikka kahteen, kolmeen viikkoon ostamaan mitään, ja mulla on kaks paitaa mukana? :D Noh, ehkä mä jotenkin onnistun sumplimaan sen.

 Iida, Milla ja minä

Eniten ihmetyttää oikeesti se, että miten hurjan nopeesti aika on mennyt. Just mun reissuun oli melkeen vuos ja nyt lähtö on 6 yön päästä, mitä ihmettä? Harmittaa kun ei ehdi kaikkia kavereitakaan tavata ennen. Ja just hetki sitten oli syys-lokakuu kun meidän opettaja tuli ehdottamaan et kiinnostaisko kesävaihto. Se oli ihan hetken mielijohde laittaa hakemukset menemään ja oikeestaan olin melko varma etten edes pääsis. Kunnollla mietin vasta kun sain tietää et mut onkin hyväksytty ja piti lähettää sitova sopimus osallistumisesta. Sillon mietin kyllä ihan viimetippaan asti että uskallanko. Tiiän että monet lähtee vuodekskin vaihtoon, mut mulla sellanen kaikki on vaan niin ristiriidassa; haluun nähdä kaiken mahdollisen ja kokee kaikkea, mut silti tykkään kans tutusta ja turvallisesta. Ehkä se onkin niin etten halua kokea mitään isoja asioita yksin, koska se yksin lähtö tässä varmaan eniten hermostuttaa. Vaikka oon matkustanu ennenki yksin Saksaan, tää on vaan jotenkin niin eri asia ku sillon. 

♥: Anni
ps. Huijasin siinä pakkauslistasta. Kopsin sellasen netistä ja poistin siitä kaiken mitä en tuu tarviimaan.. Laiskimus. :D

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Seitsemän päivää lähtöön.

Ajattelin, et vois kerrankin aloittaa pakkaamisen ajoissa, koska mä olen just sellanen, että jätän kaikki viime hetkille, tästä hyvänä esimerkkinä saksan ylppärimatskut, joka pitää olla huomiseks tehtynä; yhtään tehtävää ei oo viel edes aloitettu. Enivei, suunnitelmissahan oli, et alotan tänään heti aamulla väsäämään listaa kaikesta, mitä tarviin mukaan. Arvatkaa vaan miten monta asiaa oon saanu mun listaan. Tai siis, jos totta puhutaan niin koko listaa ei ole vielä edes olemassa. Ehkä mä vielä saan sen listan tehtyä..


Innostushan koko listan tekemiseen on järkyttävä stressi. Mulla on lähtenyt yöunet koko reissun takia, vaiks tuntuu etten jännitä sitä vielä ollenkaan. Näin viimeyönäki sellasta unta, että olin jo Helsinki-Vantaan lentoasemalla, ja tajusin, että lento lähtee tunnin päästä ja mun matkalaukku on kotona. Enkä ollut ees pakannut. Ehkä nää karmivat painajaiset vaan on sellanen alitajuntainen potku perseelle, että koita nyt saada jotain aikaseks.

Toisaalta, oonhän mä vähän tänään saanukki aikaseks. Ostettiin mulle bussilippu välille Turku-Helsinki-Vantaan lentoasema, ja sain tilattua mun kameralle uuden laturin. Toisaalta, jos oisin saanut aikaseks tilata sen 2 viikkoa sitten, oisin joutunu pulittamaan 30 euroa vähemmän. Hyvä minä! On kyllä kummallista, ettei yhtä hemmetin laturia löydy mistään liikkeestä, pelkästään nettikaupoista, ellei sitten Helsinkiin tai Jyväskylään aatellu lähteä. Enkä kyllä aatellu.
Ehkä mä lähden tekemään niitä ylppärimatskuja.
Ehkä.

♥: Anni