perjantai 22. heinäkuuta 2011

6 yötä.

Kylläpä on taas päivät menny hurjaa vauhtia enkä oo mitään ehtiny rustaamaan! Noh, nytpä tulee sit tekstiä tuutin täydeltä.

Tiistaina mentiin host-äipän ja lapsosten kans ulos syömään. Se paikka oli nimeltään Johannes hof, tai jotaki sinnepäin. Paikka oli kuitenkin sellanen iso maalaistalo, jossa oli sit ruokapaikka ja pieni myymälä, jossa myytin kaikkia marjoja, vihanneksia ja hedelmiä sieltä maatilalta, ja niistä tehtyjä tuotteita myöskin. Ruoka oli sellasta perinteistä Etelä-Saksalaista ruokaa, josta en niin erityisemmin välitä, mut söin kyllä sit ihan hyvän Flammkucheniksi kutsuttua pitsan tapaista juttua. Ja jälkkäriä ei oo varmaan vaikee arvata... Sitruunajätskiä, doch. ;) Se on mun uus rakkaus. Ostettiin sit siitä myymälästä vadelmia ja karviaismarjoja. Ja ne karviaiset oli ihan JÄRKYTTÄVÄN kokosia ja ihan törkeen jumalaisia! Taisin syödä sen kipposen melkeen yksin, hehe...



Keskiviikkona ei tapahtunu oikeen mitään. Että ei siitä oikeen kerrottavaa oo.. Paitsi että sato vettä. Vaihteeks.

Noh, torstaina, siis eilen, naapurin Anna tyttönen tuli meille ja me leivottiin korvapuusteja :D Onnistuivatki hyvin ja on menny kaupaks, kun kahestakymmenestä pullasta on ehkä viis jäljellä. Tästä tapahtumasta mul ei valitettavasti oo kuvamateriaalia, koska Annalla oli tosi söpö sammakkoessu päällä! Ikuistettiin kyllä sit Annan pikku kätöset taikinan teon jälkeen..


Tämä tyttönen on siis leipomossa töissä.... :D





Suunnitelmis oli myös leffan kattominen, mut kello oli sit jo ihan liikaa siihen.

Tänään sit ilmotin luokanvalvojalle etten tuu enää ens viikolla kouluun. Onneks hän oli kovin ymmärtäväinen ja sanos että oli ihanaa ku olin täällä. Tykkäsinki siitä opettajasta toisteks eniten, hän oli niin pal hauskanen ja mukava. Nyt ei tarvii siis laittaa koipea enää sinne kamalaan laitokseen I-K-I-N-Ä ! Sen kunniaks menin sit lähimpää leipomoon ja ostin croissantin. :) Oli kyl kovin sulost ku jotain luokka höpötteli siin sit ja sit kun se luokanvalvoja sanos että ku "tää on Annin viimenen päivä täällä", ja sit kuuluu sellanen "owww.. :(" :D Mua vaan nauratti, koska tuntii oli enää pari hassuu minuuttia jäljellä. Ja tosiaan, poljin siinä sitte hymy persiissä kotiin päin, ja huomasin siin yhen risteyksen kulmassa kaks mun luokkalaista äijää. Morjenstin ilosesti ja kurvasin vasempaan pän... Ja mun oli tarkotus jatkaa suoraan. Siitä sit nöyränä uukkari 10metrin päässä niist pojjiista, uudestaan moikkaus ja ohi, ja oikeeseen suuntaan. Ja olen kuitenkin niitä teitä kulkenu melkeen kolme viikkoa päivittäin. :D Ehkä ne pojat pisti mun pään iha srullal!

Tänään oltiin sit Annan kans Speyerissa, ja Annan kaks kaveria kans joiden nimiä en kuollaksenikaan muista nyt... Noh, olivat kuitenki tosi mukavia, ja mähän nään heijät sit Annan 18v synttäreillä ens viikolla. Käytiin kans paikallises tuomiokirkossa ja sanottiin olevamme 17v ni päästin ilmatteks sinne hautakammioon kattomaan. 






Tänään sain kans postikortit kirjotettua ja huomenna vois sit viedä postiin ne, samalla ku lähetään Rheinland-Pfalzin suuntaan, johonki valtavaan kauppakeskukseen ja sit kiertelee jotain vanhoja linnoja. Ja Anna tulee mukaan ! ♥

Vielä ois paljon päässä mut ei suostu asiat tulemaan ulos! Päivittelen sit varmasti taas. :)

♥: Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti