keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kolme viikkoa

Jooh. Eilen oli ihan jees päivä, oltiin illal naapurin Annan kans niiden orkesterin grillijuhlis ja siel oli tosi mukavii ihmisii kaik ja hyvää ruokaa ja Anna on tositosi mukava. Mut sitä en saksalaisis ymmärrä ku kaikkien vihannesten kans käytetään salaatinkastiket :D jopa PORKKANARAASTEES. Ei kuulu sinne kyl. Eikä voi syyä pelkkää kurkkuu, ku se on kurkku ja pippuri. Ihan hyvää se on, ei sillä, mut outoo. :D

Tänää oli äärest turha päivä koulus. 7.55 kouluun, päästiin tuntii aiemmin eli 13:10, ja koko päivä koostus 1. facebookist ja 2. istumisest aulas. Oli hauska kirjotella kaikkee ku yhdet ei tajuu yhtään mitään mitä kirjottelin. Ja koska en muista meijän luokkalaisten nimii, oon keksiny lempinimet monil. On köriläs-karvanaama, karvajalka, pullero, viiksikinuski, kebabmies.. Ku en millään jaksa muistaa niitten nimii. Nii pakkohan se on.

Eilen siel grillijuhlis porukka kyseli aika paljon kaikenlaist Suomesta. Et onks meil murteit ja mis asun ja vaiks mitä. Ja et millasii stereotypioi suomalaisil on saksalaisist :DD Taisin puhuu vaan nahkahousuist, makkarast ja kaljast. Joo, ja sit ne tarjoo siel shottei ihan normi shottilasist, ja sit sitä ryystetää sillai vähän kerral. Olin iha järkyttyny, shotti kuuluu heittää kerral kuonoon. Mut en siel sit kehdannu, oisin voinu vaikuttaa turhan alkoholisoituneelt siin kohtaa..

Viel 22 yötä kotiin. Tääl on hirveen ristiriitast olla, koska kuitenki mun perhe on tosi ihana ja nyt ku Annaanki tutustuin, mut koulu on iha syvält ja ne ihmiset siel (paitsi opettajat). Ja ikävä on kummiski kova. Toivon toisaalt et aika kuluis ihan hirveen nopeesti koska muistot kumminki jää, mut täält käsin on vaikee olla ilonen kaikist ihmisist ja asioist Suomes koska ei kuitenkaa saa olla niitten ihmisten ja asioiden kans tekemisis. Ens viikko menee varmaan toooosi hitaasti.

Tänää suunnataan Heidelbergiin, toivottavasti pääsen vähä kaupoil kiertelee. Lauantain sit ehkä ainaki, jos sinne Stuttgartiin lähdetää.

♥: Anni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti